Jaarlijkse korpsbijeenkomst brandweerpost Wijk bij Duurstede

8 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 7 oktober vindt de jaarlijkse korpsbijeenkomst van de brandweerpost Wijk bij Duurstede plaats. Van 16.00 uur tot 17.30 uur komen de korpsleden samen in de brandweerkazerne aan de Hordenweg 4 om terug te kijken op het afgelopen jaar.

Een feestelijke bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst worden diverse korpsleden in het zonnetje gezet. Burgemeester Iris Meerts zal aanwezig zijn namens het college van burgemeester en wethouders. Ze houdt een toespraak en zal samen met postcommandant Michiel Bult de diploma’s uitreiken. Ook de medaille voor de jubilaris wordt uitgereikt.

Afscheid en diploma’s

In het afgelopen jaar heeft de brandweerpost Wijk bij Duurstede afscheid genomen van Sven Kreuger, Arjen de Jonge en Johan Kuijer. Ook Richard van Os van den Abeelen en André de Graaf, die Wijk bij Duurstede als nevenpost hadden, hebben dit jaar afscheid genomen.

De diploma’s voor voertuigbediener pompbediener gaan dit jaar naar Vincent Yzendoorn en Marco Dekker. Roel Huijbers ontvangt zijn diploma voor chauffeur en Ronny Roomenburg voor manschap. Jubilaris Caspar Veerman wordt ook in het zonnetje gezet voor zijn 20-jarig jubileum.